Wiper Serija One

one_text


one_2_web   Struktura kosilnice ima vgrajene povsem nove inovativne tehnične rešitve. Opremljena je z večjim motorjem, možnim visokozmogljivim Bluetooth – om zadnje generacije, varnostnim sistemom in inovativnim rezilom – 36 cm v premeru. S svojim močnim motorjem pokosi do 6.000 m2. Zanesljiv prenosni sistem omogoča, da kosilnica deluje v celoti in zagotavlja varnost takojšnje ustavitve v primeru izgube signala ali okvare električne energije. Indukcijski motorji zadnje generacije nudijo daljšo življenjsko dobo komponent in večjo tišino v primerjavi s tradicionalnimi motorji. Omogoča vam, da v miru uživate na svojem vrtu.

Zmogljivost


Snujemo in ustvarjamo robote za domačo uporabo na osnovi koncepta »preprostosti uporabe«: roboti so funkcionalni in močni ter ne potrebujejo posebne pozornosti. Uresničijo vse vaše želje in potrebe v okolici vašega doma.

Varnost


Tehnologija in kakovost načrtovanja, z našimi patentnimi aktivnimi in pasivnimi napravami, zagotavljata, da dnevno delo naših robotov izboljša kakovost življenja na prostem in da so odrasli in otroci varnejši.

Zavezanost okolju


Poleg bolj kakovostnega življenja je cilj razvoja in raziskav tehnoloških rešitev tudi več izdelkov, ki neposredno prispevajo k zmanjševanju emisij plinov v okolju in večji izkoristek energije.


Specifikacije Serije One


one_spec  one_3_v one_4_v one_5_v

Priljubljenost

 300 x 250 web Priljubljeni

AKUMULATORSKE ŠKARJE

Slika1

blitz_1

 

runner_1

 

one_1

Članov : 3
Vsebina : 48
Števec pogledov vsebine : 184331

Anketa

Ali ste zainteresiran kupec večjih (že vzgojenih) dreves in grmov v loncih


Rezultati
agivu.SHOP