Wiper Serija Runner

runner_text


runner_1
  S funkcionalnim digitalnim zaslonom robotski kosilnici določite delovni čas (urne in dnevne intervale košnje) in delovno območje. Po končani košnji ali ko je baterija proti koncu, samodejno sledi kablom do bazne postaje, kjer se napolni in čaka na samodejno ali ročno aktivacijo. Robotska kosilnica deluje naključno, po vklopu sama določi vzorec košnje in si izbere optimalno pot. Dodatna funkcija ji omogoča, da s posebnimi ovirami opredelimo prostor, kjer ne bo kosila trave (npr. kjer so rože). V primeru dežja, bodo robotsko kosilnico senzorji za dež varno usmerili v napajalno hišico.

Zmogljivost


Snujemo in ustvarjamo robote za domačo uporabo na osnovi koncepta »preprostosti uporabe«: roboti so funkcionalni in močni ter ne potrebujejo posebne pozornosti. Uresničijo vse vaše želje in potrebe v okolici vašega doma.

Varnost


Tehnologija in kakovost načrtovanja, z našimi patentnimi aktivnimi in pasivnimi napravami, zagotavljata, da dnevno delo naših robotov izboljša kakovost življenja na prostem in da so odrasli in otroci varnejši.

Zavezanost okolju


Poleg bolj kakovostnega življenja je cilj razvoja in raziskav tehnoloških rešitev tudi več izdelkov, ki neposredno prispevajo k zmanjševanju emisij plinov v okolju in večji izkoristek energije.


Specifikacije Serije Runner


runner_spec  runner_2v runner_3v
runner_4v

Priljubljenost

 300 x 250 web Priljubljeni

AKUMULATORSKE ŠKARJE

Slika1

blitz_1

 

runner_1

 

one_1

Članov : 3
Vsebina : 48
Števec pogledov vsebine : 184355

Anketa

Ali ste zainteresiran kupec večjih (že vzgojenih) dreves in grmov v loncih


Rezultati
agivu.SHOP