Wiper Serija Blitz

blitz_text


Blitz1
  Primeren je za male in srednje vrtove, enostaven za uporabo in popolnoma varen. Wiper Blitz deluje tiho, zato ga lahko uporabljate tudi ponoči. Potreben je le en pritisk na gumb in že je pripravljen za košnjo do 400 m2. Štirikolesni pogon mu omogoča, da z lahkoto premaguje naklone do 27 stopinj, ne da bi pri tem izgubil na moči, hitrosti ali se zaradi tega prevrnil. Ne zahteva niti človeškega posega, saj njegovi senzorji avtomatično zaznajo prepreke. Zaradi zmernih dimenzij in teže ter priročnih stranskih držal je dvigovanje in premikanje kosilnice zelo enostavno.

Zmogljivost


Snujemo in ustvarjamo robote za domačo uporabo na osnovi koncepta »preprostosti uporabe«: roboti so funkcionalni in močni ter ne potrebujejo posebne pozornosti. Uresničijo vse vaše želje in potrebe v okolici vašega doma.

Varnost


Tehnologija in kakovost načrtovanja, z našimi patentnimi aktivnimi in pasivnimi napravami, zagotavljata, da dnevno delo naših robotov izboljša kakovost življenja na prostem in da so odrasli in otroci varnejši.

Zavezanost okolju


Poleg bolj kakovostnega življenja je cilj razvoja in raziskav tehnoloških rešitev tudi več izdelkov, ki neposredno prispevajo k zmanjševanju emisij plinov v okolju in večji izkoristek energije.


Specifikacije Serije Blitz


Blitz_karakt  Blitz2_v Blitz6_v Blitz4_v

Priljubljenost

 300 x 250 web Priljubljeni

AKUMULATORSKE ŠKARJE

Slika1

blitz_1

 

runner_1

 

one_1

Članov : 3
Vsebina : 48
Števec pogledov vsebine : 184356

Anketa

Ali ste zainteresiran kupec večjih (že vzgojenih) dreves in grmov v loncih


Rezultati
agivu.SHOP