Master green tekoči biostimulatorji

VIGOR LIQUID

Za boljšo rodovitnost tal

Balzam ima visoko koncentracijo huminske kisline, rastlinskega izvora. ki izrazito izboljša učinek gnojil in fluvicne kisline, ki izboljša apsorbcijo hranil iz tal. Balzam preprečuje kopičenje soli v tleh, izboljša kalitev semena, rast korenin in listne mase, ter ugodno vpliva na bogastvo  koristne bakterijake  flore v tleh.

 

PRESTRESS

Poletni antistres

Koncentrirana raztopina morske alge Ascophyllum nodosum (30%), pridobljene iz severnega atlantika. Vsebuje več kot 56 naravnih snovi, ki delujejo kot pospeševalci rasti in so pomembne za vitalne funkcije rstline. Izdelek vsebuje makro in mikroelemente, alginate, encime, proteine in visoko stopnjo citokinina. Izdelek izboljša moč trate, poveča odpornost na poletno sušo in vročino, obdrži se ravnovesje v rasti vseh vrst trav v mešanici,  poveča se kroženje in absorbcija hranilnih snovi v rastlini. Večkratna uporaba  izdelka okrepi trato, da se lažje odzove na stres, ki ga lahko povzročajo biotski ali abiotski dejavniki

 

kante_biosimulat_m

 


ALWAYS

Univerzalni biostimulator

Popolnoma organski izdelek na osnovi hidroliziranih rastlinskih izvlečkov iz sladkornega trsa. Izdelek je hranilno bogata osnova za rast rastline.Učinkovito spodbuja fotosintezo, dihanje in prenos hranilnih snovi. Zaradi aminokislinske sestave izdelek povečuje absorbcijo hranil ali ima antistresno delovanje, ko izdelek dodamo v škropilno brozgo ali v manj kakovostno vodo za namakanje.

 

NEW REDICAL

Za rast korenin

Mineralno-organsko gnojilo z večjo vsebnostjo organsko vezanega fosforja in železa vpliva na boljšo rast korenin. Povečuje se topnost in absorbcija hranil v rizosfero, kopičijo se ogljikovi hidrati in beljakovine, ki v rastlini aktivirajo fotosintezo in dihanje. narašča količina huminskih snovi, ki pospešujejo asimilacijo hranil iz tal in kapacitet za vodo v tleh.

 

Priljubljenost

 300 x 250 web Priljubljeni

AKUMULATORSKE ŠKARJE

Slika1

Gnojila

 

Autumn1

 

Summer1

 

super_truf

 

specialna_gnojila

 

biostimulatorji_osnovni

Preberite si...


trata_zelena_p

 

setev_trate

Ali_ste_vedeli2

Članov : 3
Vsebina : 48
Števec pogledov vsebine : 184354

Anketa

Ali ste zainteresiran kupec večjih (že vzgojenih) dreves in grmov v loncih


Rezultati
agivu.SHOP